Caută
Close this search box.

Ministrul Apărării, pentru AP: Nu trece nici o zi fără o agresiune din partea Rusiei

mihai fifor

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a declarat într-un interviu pentru The Associated Press că România se confruntă zilnic cu agresiuni din partea Rusiei şi este nevoită să se apere de un val de atacuri cibernetice, relatează News.ro.

„Nu cred că trece o zi fără o provocare” din partea Rusiei în spaţiul aerian sau în apele teritoriale ale României, a declarat Fifor, adăugând că guvernul lucrează „pentru a descuraja astfel de acţiuni pe cât posibil şi cât de eficient poate”.

Totuşi, Fifor a declarat că România doreşte să fie principalul stâlp de securitate al NATO în sud-estul Europei.

„Rusia îşi creşte capacităţile militare în peninsula Crimeea practic în fiecare zi; este vorba de noi capacităţi navale, noi fregate, noi submarine”, a afirmat el.

Fifor a precizat şi că România plănuieşte să îşi crească bugetul alocat securităţii până la 2% din Produsul Intern Brut şi să demonstreze că este „un bastion al stabilităţii şi securităţii”.

Un răspuns

  1. Vorbeste gurea fara el.Poate ne spune si noua care sunt acele atacuri zilnice ale Rusiei fata de Romania si cum mama dracului si-a dat el seama ca suntem atacati cibernetic de catre rusi ? I-a trecut lui asa prin chelie ceva ?Si mai spune ca un netot ca daca rusii isi maresc capacitatea militara trebuie sa o facem si noi.Corect sa o facem dar cu ce papagalule ?Tu vrei sa te compari cu Rusia din punct de vedere militar si economic ?Bai da mari lingai ati ajuns sa fiti ! Pupati-le talpile americanilor ca doar ei ne vand fier vechi pe bani grei,cat de tampiti putem fi d-lor !Ce noi mai avem, armata dupa ce emericanii ne-au distrus-o ?Oare ne-o fi luat Dumnezeu mintile sau cineva vrea sa ne indobitoceasca de tot ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri