Caută
Close this search box.

Pleşoianu, fericit că în Wikipedia scria că este agent al serviciilor secrete ruseşti. El crede că va fi votat de români

pleşoianu

Liviu Pleșoianu pare extrem de fericit că, într-o prezentare făcută de Wikipedia (enciclopedia liberă), el este catalogat drept agent al serviciilor secrete ruseşti.

Liviu Ioan Adrian Pleșoianu (n. 24 ianuarie 1980) este un deputat român, ales în 2016, și agent al Serviciilor de informații rusești„, scria pe Wikipedia, dar între timp partea legată de apartenenţa lui la serviciile secrete ruseşti a fost ştearsă.

Dragi băieți, vreau să vă transmit că apreciez foarte mult ajutorul substanțial pe care mi-l dați! Făcând dovada unei impecabile stupidități, aveți convingerea că tactica pierzătoare din SUA („Nu votați Trump, că e omul rușilor”) va avea efectele scontate în România („Nu votați Pleșoianu, că e omul rușilor”). Atâta doar că demersul vostru se încadrează perfect în definiția nebuniei: „a face același lucru în mod repetat așteptându-te să obții alt rezultat”…, scrie Liviu Plşoianu, deputat PSD, pe pagina sa de Facebook.

Vă dați seama cam cât de mare e disperarea prin anumite… #SUFRAGERII, cam cât de greu le-au căzut la bilă sondajele pe care le realizează pentru uzul lor intern, dacă au ajuns să scrie până și pe Wikipedia că eu sunt… „agent al Serviciilor de informații rusești”? 

(…)Continuați să fiți impecabil de stupizi, băieți, continuați! În SUA, alții la fel de deștepți ca voi au reușit. Propaganda a funcționat: Donald Trump nu a fost ales, iar Hillary Clinton a devenit Președinte. …sau nu chiar?, arată Pleşoianu.

Acum, pe Wikipedia se poate citi: „Deputatul PSD (Liviu Ioan Adrian Pleșoianu -n.n.), însărcinat de social-democrați cu o poziție importantă de reprezentare la nivel european, este un nume invocat des și în termeni laudativi de agenția guvernamentală rusă Sputnik⁠(d). De altfel, în plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Pleșoianu a pledat pentru o înțelegere și o apropiere față de Rusia.[1]”

sursa foto: facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri