Caută
Close this search box.

Campioane continentale pe apele Dorobanțului. FOTO

Frumusețea și spectacolul canotajului se întorc acasă, după ”Europenele” de juniori și înaintea Campionatelor Mondiale ale aceleiași promițătoare categorii de vârstă, programate în perioada 9-12 august, la Racice, în Cehia .

Astfel începând de marți, 3 iulie, frumoasa și pitoreasca Bază nautică Dorobanț, de lângă Iași, revine în centrul atenției canotajului românesc, urmând să găzduiască trei importante competiții interne: Campionatul Național Școlar (juniori, 3-4 iulie, pe 1000 m, cu participarea a 7 cluburi din rețeaua Ministerului Educației Naționale), Campionatul Național pentru juniori (5-8 iulie, pe 2000 m, cu participarea celor mai valoroși juniori din țara noastră, inclusiv a recenților medaliați la ”Europenele” din Franța) și, în sfârșit, Cupa Federației Române de Canotaj (13-14 iulie, juniori, 2000 m). 

La ”Naționalele” de juniori vor veni, pe apele ieșene, așa cum subliniam și mai sus, cei mai valoroși canotori juniori din România, inclusiv medaliații europeni de la Gravelines, Franța. În imaginea principală a acestui material, cu tricolorul la ponton,  le puteți vedea pe formidabilele noastre campioane europene en-titre la patru rame (4-), adică pe CRISTINA DRUGĂ, LAURA PAL, ALEXANDRA UNGUREANU și GEANINA DUMITRIȚA JUNCĂNARIU. Mult succes tuturor, din partea MagnaNews !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri