Caută
Close this search box.

Codrin Ștefănescu sare în apărarea lui Dăncilă: Nu e o gafă dacă a confundat Priștina, capitala Kosovo, cu Podgorița, capitala Muntenegrului

codrin ştefănescu

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, încearcă să o apere pe Viorica Dăncilă, după ce premiereul a confundat , într-un moment foarte important, Priștina, capitala Kosovo, un stat parţial recunoscut, cu Podgorița, capitala Muntengrului.

Premierul Viorica Dăncilă a susţinut ieri, în timpul conferinţei de presă pe care o ţinea la Podgorița, alături de premierul muntenegrean Duško Marković, că se bucură să fie la Priștina, care este capitala Kosovo, în loc să spună Podgorița, care este capitala Muntenegrului.

Ştefănescu nu consideră că ar fi a fost o gafă a premierului Dăncilă, ci mai degrabă un incident neplăcut.

Nu este foarte clar însă dacă Ştefănescu vorbeşte în numele său ori al PSD.

Se mai întâmplă astfel de lucruri. Nu considerăm că a fost o gafă. Este un incident neplăcut, într-adevăr. S-a întâmplat și la noi când au venit delegații oficiale. Nu este prima dată. Dar propaganda ia fiecare cuvânt pe care îl zice premierul. Credeți-mă că a fost o exagerare ce a făcut presa de dreapta în ultimele ore. Nu este om pe pământ care să nu facă o greşeală, când îţi asumi greşeala, lumea înţelege, suntem oameni cu toţii, daca eram roboţi, nu greşeam, că aşa eram programati.

Doamna Dăncilă, nu Viorica Vasilica, aşa cum îi spuneti voi, când era europarlamentar a deschis infinit de multe usi în Parlamentul European. Mai mult decât atât, este prima femeie prim ministru din istoria României”, a spus Ștefănescu, la Realitatea TV.

E greu de spus însă în numele cui vorbeşte Ştefănescu, atunci când afirma „nu considerăm„, de vreme ce Adrian Dobre, fost secretar de stat și fost purtător de cuvânt al PSD a declarat, la Digi24:

Este o gafă care nu poate fi negată (…). Mai mult decât a recunoaște că este o gafă nu știu ce aș putea să spun. Eu cred că doamna prim-ministru trebuie să-și facă o analiză foarte clară și foarte serioasă a consilierilor domniei sale, în primul rând, și a dosarelor de țară pe care le primește în aceste vizite. Cred că ar trebui pregătite mult mai bine (…).
Nu știu dacă analiza trebuie pusă la nivelul partidului de guvernământ, mai degraba la nivelul cabinetului prem-ministrului. Trebuie făcută o analiză extrem de amănunțită și de serioasă a consilierilor, pentru că în mod evident, dosarul și lucrurile n-au fost așezate cum trebuie”.

3 răspunsuri

  1. Băi p..ă belită,dacă ai sange-n instalație dute si strigă în Podgorița capitala Muntenegru,unde vrei tu,în piață,pe o stradă strigă PRIŞTINA,de două ori,si așteaptă,o să vezi tu,ce se poate întâmpla cu tine,idiotule!
    Pe prim ministru în acte se numeste, viorica vasilica dăncilă,NU????? De ce ne spui nouă să nu-i mai spunem si vasilica viorica,
    MUIE PSD

  2. De cand e domnia sa. Daca nu era Dragnea o trageau prin tufisuri teleormanenii la balurile de sarbatori.

  3. PS. Pai mai incepe cu P si se termina cu A si PuieDragnea. Asa sa te adresezi Veorico, data viitoare. Eu cred ca lucrurile sunt mult mai grave: Cred ca serviciile noastre trebuie sa vada daca rusii nu au recomendat nominalizarea acestei neajutorate, pentru a compromite Romania in fata intregii planete. Ce vor zice diversele tari: PAI SI POPORUL E CA EA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri