Caută
Close this search box.

Paul Ionescu, consilierul lui Liviu Dragnea la Cameră, audiat la DIICOT

Paul Ionescu, consilierul al lui Liviu Dragnea la Camera Deputaților, a ajuns luni dimineață la DIICOT pentru a fi audiat de procurorii antimafia.

Deocamdată, sunt puține informații cu privire la calitatea lui Paul Ionescu (foto) și dosarul în care este audiat.

sursa foto:rtv

Însă, potrivit Digi24, nu ar fi vorba de dosarul în care Ludovic Orban, liderul PNL, a depus o plângere de înaltă trădare al adresa lui Liviu Dragnea, lider al PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, și a premierului Viorica Dăncilă.

Procurorii au început zilele trecute urmărirea penală in rem în acest dosar, adică urmărirea penală cu privire la faptele săvârșite și nu a persoanelor.

Audierea lui Paul Ionescu la sediul DIICOT nu are legătură cu dosarul în care s-a început urmărirea penală in rem pentru infracţiuni de înaltă trădare şi divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională în cazul plângerii depuse de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă, conform unor surse judiciare citate de Mediafax.

UPDATE: Paul Ionescu a plecat de la sediul DIICOT. „Nu are nicio legătură nici cu zona politică, nici cu zona parlamentară. Este un dosar din viața privată”, a spus consilierul lui Liviu Dragnea, citat de Digi24.

Paul Ionescu a făcut parte din delegaţia care l-a însoţit pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în vizita din Israel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri