Caută
Close this search box.

Laura și Cristi, frumusețea și diamantele de dincolo de cuvinte

În toată cumplita agitație care a cuprins România, imaginea canotoarelor și a canotorilor noștri rămâne una din cele mai puternice, mai frumoase și mai luminoase.

Cum am mai spus, băieții și fetele noastre sunt, oficial, cei mai valoroși din Europa. Dar ei au și sufletele și, deopotrivă, chipurile cele mai frumoase. Și mai pline de valoare, în toate felurile, nu numai aceea dată de medaliile pe care le cuceresc non-stop. Astăzi, despre alți doi desăvârșiți și spectaculoși sportivi: LAURA MIRELA PAL și CRISTI PÎRGHIE, care mă fac – deși iubesc cuvintele – să le ”urăsc” din nou, pentru incredibila lor sărăcie !

Iar când privesc cariatidele și atlanții de pe anticul Acropole mă gândesc că băieții și fetele canotajului nostru sunt mult mai frumoși și mai speciali… 

Laura e campioană europeană en-titre de junioare cu barca de patru rame (4-), dar a venit cu medalie și de la Mondialul din Cehia, cu barca de opt plus unu (8+), adică a luat medaliile cam de peste tot anul acesta.  Ca și cum nu i-a fi de ajuns că este inexprimabil de frumoasă ! Ce să mai vorbim de formidabilul Cristi (2,02 m), care pare plămădit din stâncă de diamant ! Și care a cules și el medalii cam de peste tot, Cupă Mondială sau Campionat European de seniori, cu barca nesfărșită a celor 9 fantastici.

Dacă i-am fi imaginat și ”construit” noi, nu puteam să-i facem mai buni și mai frumoși. Ei și ceilalți ca ei sunt diamantele sufletului nostru.(foto Alex Pers)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri