Caută
Close this search box.

Tudose vrea ca PSD să discute scrisoarea în care Ecaterina Andronescu cere demisia lui Dragnea

mihai tudose

Mihai Tudose, fost premier din partea PSD, a declarat că este nevoie de o discuţie „civilizată” în conducerea PSD despre problemele ridicate de senatorii Ecaterina Andronescu şi Niculae Bădălău în scrisorile adresate partidului.

Întrebat cum comentează scrisoarea deschisă în care senatorul PSD Ecaterina Andronescu cere demisia lui Liviu Dragnea, liderul PSD, şi un Guvern mai performant, Mihai Tudose a declarat: „Eu cred că este nevoie de o discuţie în partid şi nu numai pe temele supuse atenţiei de dna Andronescu. A fost şi scrisoarea dlui Bădălău din ianuarie, da? Şi aceea a rămas, cumva, nediscutată. Poate greşea, dar hai să vorbim înăuntru şi cu un ton civilizat, cu argumente pro sau contra, nimeni nu deţine adevărul absolut”, transmite Mediafax.

Tudose a catalogat drept „un nonsens” gestul liderilor judeţeni PSD care au criticat-o pe Ecaterina Andronescu, unii dintre ei afirmând că ea „a procedat mişeleşte”.

Nu înţeleg cum se pot exprima public unii colegi de-ai mei înfierând exprimarea publică. Păi nu vi se pare că ceva e cam nonsens aici? Mai multe scrisori care înfierează public luarea de poziţii în public? Haideţi să ne păstrăm pentru discuţiile din partid. Plus tonul folosit. Putem să fim sau să nu fim de acord cu opinia cuiva, dar dna Andronescu nu a folosit un ton jignitor la adresa nimănui, e opinia domniei sale”, a afirmat Mihai Tudose.

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a cerut, marţi, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor PSD, ca Liviu Dragnea liderul PSD să se retragă din fruntea partidului să nu „dea foc ţări şi PSD„.

Altfel, afirma Andronescu, PSD va pierde guvernarea, precum şi pregătirea unui guvern PSD de „super profesionişti”. Andronescu afirmă că PSD trebuie să salveze atât ţara cât şi partidul „de la un dezastru major” spre care se îndreaptă „vertiginos”.

În scrisoarea deschisă, Andronescu mai afirmă că Guvernul Dăncilă nu reprezintă PSD.

La 8 ianuarie 2018, Niculae Bădălău fost președintele executiv al PSD, a transmis o scrisoare liderilor partidului în care a precizat că PSD a acceptat suspendarea democrației interne, lucru pe care îl consideră o eroare care trebuie asumată de formațiune.

https://magnanews.ro/2018/08/14/ecaterina-andronescu-cere-demisia-lui-dragnea-si-a-guvernului-dancila-sa-nu-dea-foc-tarii-si-psd/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri