Ecaterina Andronescu, senator PSD, îi cere din nou lui Liviu Dragnea, liderul PSD, să facă un pas în spate și să se retragă din fruntea PSD.

Poate fi o soluţie de maturitate politică„, suține Ecaterina Andronescu.

„Asta (demisia lui Liviu Dragnea – n.r.) poate fi soluţie de maturitate politică. Nu spun asta pentru că îl urăsc sau pentru că îmi e nesuferit, ci pentru că, în acest moment, trebuie salvată guvernarea ţării şi salvat partidul.

Am văzut un sondaj, dacă rezultatele sunt adevărate, PSD a ajuns la 25%. E inacceptabil după un an şi jumătate. De la 45% la 25% e mult prea mult. Ceva ne-a adus aici, ceva sau cineva.

Fără îndoială PSD a avut guverne mult mai performante. Şi acum poate face cel puţin trei guverne performante„, suținea Ecaterina Andronescu, la Digi24.

Putem avea un premier mai bun„, a mai declarat Ecaterina Andronescu, fost ministru al educației și fost lider al PSD București, în prezent marginalizată în partid.

Ea a spus că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea din martie, de la congresul partidului şi a subliniat că este necesară o dezbatere în care să se discute soluţia pentru a ieşi din starea actuală.

„Mi-am asumat ce am făcut, mi se pare că să ai dreptul să vorbeşti e un lucru pe care îl are orice cetăţean. Se poate întâmpla şi ca partidul să mă excludă„, a conchis fostul lider al PSD Bucureşti.

Marți, într-o scrisoarea deschisă, Ecaterina Andronescu, i-a cerut Liviu Dragnea, să „nu dea foc țării și PSD„, facă un pas în spate și să se retragă din fruntea Partidului Social Democrat. Ea a invocat „binele României” și „binele PSD-ului”. „Dacă lucrurile acestea nu se vor întâmpla acum, urgent, vom pierde guvernarea, iar noi ca partid vom ajunge la dezastru”, arăta Andronescu.

https://magnanews.ro/2018/08/16/tudose-vrea-ca-psd-sa-discute-scrisoare-in-care-ecaterina-andronescu-cere-demisia-lui-dragnea/

45 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 7 =