Caută
Close this search box.

Incredibil, cum a fost arestat un portar de primă ligă

Totul se plătește, chiar și pentru un fotbalist de primă ligă. Portarul echipei olandeze de fotbal FC Groningen, Sergio Padt (28 de ani, 1,92 m), a fost arestat duminică seara, 23 septembrie, după meciul pierdut pe teren propriu în faţa formaţiei AZ Alkmaar (1-3), la care evoluează internaţionalul român Dorin Rotariu, informează presa batavă.

Incidentul s-a petrecut într-un tren de pe linia Groningen Europapark – Weener, scrie cotidianul Daglad van het Noorden. Padt a fost surprins în timp ce călătorea fără bilet, având un comportament agresiv faţă de controlorii care doreau să-i aplice o amendă.

Trenul a fost oprit în gara din Kropswolde şi toate uşile au fost închise pentru a-l împiedica pe Padt să coboare. Unul dintre şefii de tren a informat poliţia, care a sosit câteva minute mai târziu şi l-a reţinut pe goalkeeper.

În vârstă de 28 ani, Sergio Padt s-a format ca jucător la Ajax Amsterdam şi a evoluat între 2011 şi 2014 la echipa belgiană Gent, înainte de a reveni în Eredivisie, la FC Groningen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri