Caută
Close this search box.

Carmen Dan: Bătăi cu intervenții în forță am văzut și în alte state UE

carmen dan

Carmen Dan a fost invitata lui Mihai Gâdea, la Antena 3. Ea a spus că nu este nimic neobişnuit în felul în care au intervenit jandarmii pe 10 august, la Piaţa Victoriei. Mai jos, o parte din declaraţiile premierului.

Am intrat într-o cursă contra cronometru. Imagini cu bătăi sau cu intervenții în forță am văzut și în alte state europene din păcate. Diferența este că este pentru prima dată când există interes, o nevoie de a comenta aceste imagini la nivel european.

Răul pleacă tot de la noi. Nu există nevoia de a cunoaște realitatea sau de a obține informațiile cât mai multe în așa fel încât imaginea expusă public să fie una corectă.

Ar fi fost interesant dacă domnul Weber ar fi comentat dacă este normal ca un președinte de stat să solicite procurorului general să facă anchete și să cerceteze violențele.

Antena 3 a difuzat apoi imagini de la mitingul din 10 august, insistând pe cadre cu violențe împotriva jandarmilor. Explicațiile de pe ecran:

Au avut atacuri cu scop diversionist pentru a slăbi apărarea Guvernului. Jandarmii trântiți la pământ/ Femeia jandarm e lovită și bătută cu sălbăticie/ Jandarmii se ridică singuri în timp ce sunt loviți continuu/ Sunt loviți sadic, fără oprire/

Comentariul lui Mihai Gâdea:

Aceste imagini ar trebuie proiectate în Parlamentul European, să le vadă și Manfred Weber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri