Gabriela Firea, primarul Capitalei, susţine că nu a participat la nunta fiului liderului PSD pentru că ar fi însemnat să îi fie ruşine de ea, având în vedere discuţiile şi mesajele pe care le-a avut cu Liviu Dragnea.

Totodată, Firea afirmă că a oficiat cununia civila fiindcă le-a promis fiului lui Liviu Dragnea şi prietenei acestuia acest lucru.

Ea mai susţine că decizia de a nu participa la eveniment a fost luată în familie – nu au dorit să fie “ipocriţi” şi să participe la o nuntă doar de dragul aparenţelor.

“Am promis celor doi tineri că voi oficia cununia civilă cu mult înainte de a avea ultimele discuţii cu domnul Dragnea, din care a reieşit că nu va schimba nimic în atitudinea faţă de mine, şi am vrut să mă ţin de cuvânt faţă de cei doi tineri, pentru că ei nu au nicio vină şi în continuare consider că nu am făcut un lucru rău.

Ar fi fost urât din partea mea să nu oficiez cununia civilă, dar a fi mers la nuntă şi a fi stat la masă, a socializa, mânca, a dansa, a ma simţi bine, ce face omul la nuntă, ar fi însemnat să îmi fie ruşine de mine, având în vedere discuţiile şi mesajele care se întâmplase între mine şi domnul Dragnea“, a afirmat Gabriela Firea, la TVR1, întrebată de ce nu a participat la nunta fiului lui Liviu Dragnea.

Firea a afirmat că decizia de a nu participa la eveniment a luat-o în familie, nedorind să fie “ipocriţi“ şi să participe la o nuntă doar de dragul aparenţelor.

“Decizia de a nu participa a fost luată în familie, în primul rând pentru a nu fi ipocriţi şi să mergem la o nuntă de dragul aparanţelor.

Şi într-o relaţie personală, şi într-una profesională, a salva tot timpul aparanţele înseamnă a ajunge într-o fundătură, şi eu am decis să nu mai fiu în acestă fundătură de dragul aparenţelor, de a le salva şi de a ne preface că totul este bine, curge lapte şi miere, că este roz, ca pe urmă eu şi colegii mei din ţară să decontăm un management defecuos al domnului Dragnea“, a afirmat Firea.

De asemenea, ea a spus că fostul premier Mihai Tudose a fost invitat şi el la nuntă, dar nu a participat.

1 COMENTARIU

  1. Dragă Gabriela, Ascultând pentru a vedea un Politician PSD care se ridică de fapt și își exprimă convingerile sincere. Cum vă simțiți în privința preluării Conducerii PSD?
    Honorable Gabriela pentru PSD Leader?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here