Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea anunță că e dispus să-și dea DEMISIA. Care sunt condiţiile pe care le pune

daddy dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că este dispus să își dea demisia, dacă i se va cere acest lucru.

Dragnea a făcut acest anunț în ședința la care au participat primarii de sectoare, premierul Viorica Dăncilă și o parte dintre miniștri. Cel puţin aşa spun sursele Digi24.

Anunțul liderului PSD vine după informațiile conform cărora cel puțin 33 de lideri PSD au semnat o scrisoare comună prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la șefia partidului, dar și din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Scrisoarea nemulțumiților din PSD are 33 de semnatari și vineri va fi prezentată conducerii partidului. Liderii PSD cer și convocarea mai devreme a Comitetului Executiv Național.

În tabăra celor nemulţumiţi sau care au intrat în conflict cu Liviu Dragnea se numără liderii organizaţiilor din Giurgiu, Vaslui, Brăila, Constanţa, Dâmboviţa, Bucureşti, Ilfov, Olt, Vrancea, Argeş, Buzău, Caraş Severin, Timiş, precum şi şefii din trei organizaţii de sector din Bucureşti.

Liviu Dragnea a precizat în repetate rânduri că va pleca din fruntea partidului dacă nu va mai avea sprijinul colegilor din PSD.

Un răspuns

  1. V-ati dus într-un mod penibil după fenta lui Dragnea!Chiar nu mai sunt jurnaliști în țară asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri