Caută
Close this search box.

Simona Halep: ”Sunt foarte îngrijorată, merg acasă să fac un RMN”

Simona-Halep

Accidentarea la spate care a apărut chiar în timplul antrenamentelor de la Wuhan nu s-a lăsat deloc învinsă. Dimpotrivă, Simona Halep le-a simțit din plin în chiar turul I de la Beijing, ceea ce e de natură a o îngrijora din ce în ce mai mult. Imediat după ce s-a retras din meciul cu tunisiana Ons Jabeur (113 WTA), din primul tur al turneului din capitala Chinei (la scorul de 6-1 în favoarea africanei), Simona a vorbit despre problemele fizice estrem de srioase cu care se confruntă de la o vreme încoace, potrivit Mediafax.

Iniţial, constănțeanca a crezut că tratamentul aplicat imediat după Wuhan a funcţionat şi durerile au trecut, dar situaţia s-a schimbat radical începând de sâmbătă, 29 septembrie, cu numai o zi înaintea debutului în capitala Chinei.

„Tratamentul la spate m-a ajutat, dar ieri am început să simt din nou durere. Nu m-am putut mişca aşa cum trebuie, sunt foarte îngrijorată acum! Îmi pare rău că nu am putut termina meciul. Nu ştiu exact ce este, voi merge acasă, voi face un RMN şi voi vedea”, a declarat Halep, citată de WTA Insider.

Dacă lucrurile nu vor fi grave (ceea ce sperăm din tot sufletul), Simona va reintra pe teren la Moscova, în sală, între 15 şi 20 octombrie şi va reprezenta ultimul antrenament înaintea Turneului Campioanelor, competiţie la care românca s-a calificat pentru a cincea oară consecutiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri