Caută
Close this search box.

Detalii neştiute din viaţa lui Udrea şi Bica în Costa Rica. Se mutau doarte des şi se fereau de bancomate

Elena Udrea şi Alina Bica trăiau pe picior mare în Costa Rica înainte de a fi arestate preventiv pentru două luni,  susţine presa locală

Avocatul Veronel Rădulescu spune că nu a luat legătura cu Elena Udrea până acum:

„Am vorbit cu Alexandrov. E foarte ocupat în această perioadă. Probabilitatea e că trebuie să aibă grijă și de copil, să facă demersurile legale către autorități, să ţină legătura cu apărătorii. Sunt o serie de aspecte. Mai e un impediment în comunicare. Când aici e zi, în Costa Rica e noapte.”

Legat de cum a primit Elena Udrea vestea arestării, avocatul a declarat: ”

Cu surprindere. Nu se aștepta nimeni. Alexandrov nici măcar nu avea datele de contact ale Elenei Udrea. N-au întrezărit că se putea întâmpla. A trebuit să o contacteze la centrul de detenţie”.

Potrivit informațiilor obținute de cotidianul local Diario Extra, Elena Udrea și Alina Bica plăteau doar în bani lichizi, evitând astfel cardurile bancare. Banii, scriu jurnaliștii din Costa Rica, i-ar fi primit de la un „presupus compatriot”.

Udrea și Bica locuiau într-un complex de apartamente din zona Rohrmoser, Pavas, unde plăteau pe chirie 750.000 de coloni pe lună, adică aproximativ 1.100 euro.

Udrea şi Bica trăiau în lux

Însă aceste locuințe nu erau singurele pe care le închiriaseră fugarele. Mai degrabă, scriu jurnaliștii din Costa Rica, ditaţi de digi24, acestea aveau o rețea de apartamente pe care le foloseau și nu petreceau foarte mult timp în același loc.

Mergeau cu mașini moderne și mâncau la cele mai bune restaurante din vestul capitalei San Jose.

Serviciile de securitate din Costa Rica le-au ținut sub supraveghere strictă pe cele două în ultimele luni.

Udrea și Bica erau mereu însoțite de alte persoane atunci când ieșeau în public, se arată în Diario Extra, persoane care au rămas însă neidentificate până acum. Aceste persoane ar fi fost martore și la momentul arestului.

Elena Udrea și Alina Bica nu se foloseau de tranzacții bancare, nici măcar nu te apropiau de bancomate, folosind doar bani cash.

FOTO: diarioextra.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri