Caută
Close this search box.

Gelu Diaconu la adresa lui Teodorovici: „Pune mâna pe carte, penibilule!”

Teodorovici

Gelu Diaconu, fost preşedinte ANAF în perioada 2012-2016, a lansat un atac dur la adresa lui Eugen Teodorovici, după ce acesta a anunțat că a cerut ANAF-ului să prezinte o analiză „foarte detaliată” privind fostul sediul confiscat al Antena Group.

Redăm postarea lui Gelu Diaconu:

„Orlando Teodorovici, pune mâna pe carte, penibilule! Ai devenit un adevărat pericol pentru țară asta și așa oropsită cu un guvern de tot râsul!

Un prieten mi-a trimis acest video spunându-mi să-l urmăresc cu atenție. I-am replicat că nu urmăresc Antena 3 din principiu, iar cu habarnistul Orlando nu mi consum nici măcar un minut din viață. Știu ce-i poate capul!

Am cedat insistenței amicului meu și am urmărit cu stoicism elucubrațiile guralivului urechist.

Omul delireazaă vreun sfert de ora țînându-i isonul unei preocupete anteniste. Pe scurt, ipochimenul mă amenință cu imputații de milioane de euro (sic!) pentru că, împreună cu adevărați specialiști din ANAF, am aplicat IMPECABIL legea!
Din motive care țin exclusiv de nivelul cunoștințelor sale profesionale nu voi încerca să-i explic legea, pentru că el chiar nu poate să înțeleagă. Așadar, nu insist.

Doar atât: -scoaterea Antenei 3 din sediile confiscate prin hotărâre a ICCJ, definitivă și imediat executorie, a fost finalizată ÎN CONDIȚII PERFECT LEGALE de către cel care mi-a urmat în funcția de președinte ANAF. Ba chiar a fost și un spectacol politicianist în Parlament pe acest subiect care nu a putut să împiedice aplicarea legii.

-sutele de mii de decizii de impunere pentru contribuția socială de sănătate emise în trim.4 a anului 2014 s-au datorat cadrului legal tembel existent la acea dată: una era scris în Legea Sănătății, alta în Codul Fiscal iar obligația de plata pentru cetățeni cu venituri modice era stipulată de legiuitor.

Același legiuitor format din parlamentari acționând la inițiativa legislativă a unor miniștri la fel de „pricepuți” că ipochimenul în cauză.

Dincolo de o limită, habarnismul este prostie pură. Limita pe care Orlando a depășit-o consecvent, ajungând la propriu de râsul angajaților MFP-ANAF”, scrie Diaconu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri