Caută
Close this search box.

Tudorel Toader pe făraş, lăsat din braţe de ALDE. Se pregăteşte Nicolicea la Ministerul Justiţiei?

eugen nicolicea

Tudorel Toader nu mai este susţinut de Călin Popescu Tăriceanu pentru funcţia de ministru al Justiţiei, Liviu Dragnea pregătind înlocuirea sa cu Eugen Nicolicea, au declarat surse din PSD hotnews.ro.

După nformaţiile legate de schimbările care vor avea loc în guvern în urma remanierii. Hotnews.ro citează surse din PSD care anunţă că „Liviu Dragnea l-ar fi convins pe Călin Popescu Tăriceanu să renunţe la susţinerea lui Tudorel Toader, o variantă luată în calcul pentru Ministerul Justiţiei fiind Eugen Nicolicea”.

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lazaroiu afirmă că informaţiile despre mazilirea lui Tudorel Toader ar fi fost lansate chiar de către Liviu Dragnea, pentru a forţa mâna lui Tăriceanu.

„Se pare că sursele care-l dădeau pe Tudorel pe făraş şi pe Tăriceanu capitulând erau chiar Liviu Nicolae Dragnea. Ăsta-i genul de ştire pe surse falsă, dar folositoare, pentru că îţi devoalează luptele intestine din coaliţie în toată splendoarea lor.

Măcar acum ştim sigur că Dragnea îl vrea plecat pe Tudorel şi aplecat pe Tăriceanu. Nu de alta, dar OUG pe graţiere şi amnistie are textul scris, e pe ţeavă şi n-are cine s-apese trăgaciul. Pentru ştirea asta bag eu mâna în foc”, a scris Lăzăroiu pe Facebook, potrivit aktual24.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost înlocuit de la şefia Comisiei Juridice la începutul lui octombrie, fiind prezent şi la lucrările de vineri ale Comisiei de la Veneţia, împreună cu Florin Iordache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri