Caută
Close this search box.

Un jackpot de 1,6 miliarde de dolari raportat în Carolina de Sud

Cel puțin un bilet câștigător a fost raportat, în Carolina de Sud, pentru cel mai mare jackpot la loterie din istoria Statelor Unite, informează BBC.

Câștigătorul va primi o sumă de 1,6 miliarde de dolari în extragerea Mega Millions. Oficialii loteriei din Carolina de Sud au spus că un singur bilet cu toate cele șase numere câștigătoare a fost vândut în stat.

Concursul, care are 15 bilete de „al doilea nivel”, cu o valoare de aproximativ 1 milion de dolari, a aliniat oamenii la stațiile de distribuție și magazinele la nivel național. Jackpotul imens a atras speculații ce va face câștigătorul cu banii. Unii au visat să cumpere o insulă sau o mașină rapidă sport, alții să deschidă magazine și să creeze locuri de muncă.

Numerele jackpot au fost: 28, 70, 5, 62, 65, cu un Mega Ball de 5. S-a spus că probabilitatea alegerii acestor numere este una la peste 300 de milioane. Rămâne de văzut dacă există mai mulți titulari de bilete câștigătoare.  Plata în numerar pentru un singur câștigător este de 913 de milioane de dolari după impozitare sau poate opta pentru plata plății în rate de peste 29 de ani.

Biletele Mega Millions – vândute în 44 de state americane, Districtul Columbia și Insulele Virgine Americane – nu au reușit să producă un câștigător de prim rang din iulie. Competiția a fost creată în 2002 și a înregistrat o serie de modificări ale regulilor de-a lungul anilor, care au redus șansele de câștig, ducând la jackpot-uri mai mari.

Alte jackpot-uri impresionante în SUA au fost: 1, 58 de miliarde de dolari – un câștig Powerball în 2016, premiul a fost împărțit în trei de către deținătorii de bilete din California, Florida și Tennessee. 758,7 milioane de dolari: câștigat în 2017 de Mavis Wanczyk din Massachusetts, spus că a ales numerele pe baza zilelor de naștere ale rudelor. 656 milioane de dolari: un câștig în 2012 împărțit între trei câștigători care au cumpărat bilete în Maryland, Kansas și Illinois. 648 de milioane: un alt Mega Millions câștigat de această dată în 2013, de doi deținători de bilete: o femeie din Georgia și un bărbat din California și 590,5 milioane: un jackpot Powerball câștigat de o femeie din Florida de 84 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri