Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat la Antena 3 de ce a fost ales acest moment pentru a fi scoasă valiza cu presupusele probe din interiorul corporației Tel Drum.

„Părerea mea este că a apărut înaintea acestui CEx pentru a arăta nehotărâților sau celor care mai erau pe lângă Dragnea ‘vedeți că va urma nucleara’. Așa se explică de ce se anunță dezvăluiri extraordinare. Face parte din bătălia din interiorul PSD, care este o bătălie în care puciștii sunt sprijiniți de tot felul de sergenți-major mesianici. Sunt niște neghiobi cu toții pentru că ei nu-și dau seama că debarcarea lui Dragnea înseamnă plecarea PSD-ului de la putere”, a spus Cristoiu.

 

128 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. Cum era si de așteptat, câinele de paza niciodată nu te lasă. Tocmai de asta ne temeam, ca ei sa se teama ca plecarea lui Dragnea înseamnă pierderea puteri. O glumă mai proastă nu a mai făcut de mult Viviparul. Scopul: apărarea poziție acordata de PSD, pe vremea lui Năstase, cu singura condiție ca el, Nistorescu, Tucă și alți câțiva să moară de gat cu adversarii lui „lider maximo”. Și-o fac, după cum vedem! Rușinos, dar atâta poate „puterea soft” a acestei nații, adică cea provenită din aparatul UTC, rămasă in țară la butoane, care nu va renunța la-privilegiile dobândite pentru nimic in lume și pentru care ar face orice. Chiar ar fi in stare sa-l pună ei pe Dragnea premier al României și pe Tăriceanu „prășădinte, mâncați-aș”, la ceea ce unii, cu indulgență, mai numesc România. In anul sărbătoririi centenarului i-am făcut de ras pe cei care au murit ca sa vadă România Mare! Sictir Viviparule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here