Caută
Close this search box.

DNA anchetează un dosar ce are legătură cu valiza găsită de jurnaliştii Rise Project

tel drum

Noi dezvăluiri în cazul „Valiza TelDrum”. Jurnaliştii de la Rise Project au publicat un prim articol al investigației pornite de la valiza cu documente, pe care ar fi primit-o de la un localnic din Teleorman.

Și, deși Liviu Dragnea neagă cu vehemenţă că ar avea vreo legătură cu valiza pierdută şi regăsită, Direcţia Naţională Anticorupţie spune, într-un răspuns pentru Digi24, că informaţiile apărute au într-adevăr legătură cu un dosar în lucru.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, 5 noiembrie 2018: „Eu nu am legătură cu acea valiză, poze cu mine cred că sunt mii în această țară, unii poate le țin pe tabletă, alții sub pernă.”

De la o valiză care ar fi fost găsită pe un câmp din Teleorman a pornit investigaţia Rise Project. Jurnaliştii spun că au urmărit traseul banilor şi aşa au ajuns la personaje cheie din firma Tel Drum.

Nicoleta Pene. 38 de ani. Director comercial Tel Drum. Arhiva ei personală era în valiza… buclucaşă. Fotografii salvate de pe telefonul personal ar demonstra relaţia apropiată pe care o are cu Petre Pitiş, directorul general al firmei. Există şi filmări, făcute în ţări exotice, în care Nicoleta Pene joacă rolul cerşetoarei, iar Petre Pitiş îi dă nişte… mărunţiş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri