Caută
Close this search box.

Antena 3: Sondaj despre punerea sub acuzare pentru înaltă trădare a președintelui!

Antena 3

La Antena 3 se face sondaj despre punerea sub acuzare pentru înaltă trădare a președintelui. Întrebarea este: „Sunteţi de acord cu punerea sub acuzare pentru înaltă trădare a lui Klaus Iohannis?”

Cum sună știrea:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat duminică social-democraţilor să depună o plângere penală pentru înaltă trădare pe numele şefului statului, Klaus Iohannis.

„Iohannis, care trădează interesele României, spune de foarte mult timp că Guvernul României, că România nu este pregătită să preia Preşedinţia Consiliului UE. Acesta este act de trădare naţională, a intereselor naţionale ale acestei ţări practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Mircea Drăghici, împreună cu domnul Iordache (…) şi cu sprijinul de specialitate al domnului Toader, vă rog ca, după Anul Nou, să depuneţi acea plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Werner Iohannis”, a spus Dragnea, la reuniunea Consiliului Naţional al PSD.

3 răspunsuri

  1. Buna ziua, tin sa precizez ca postul dumneavoastra nu numai ca dezinformeaza lumea dar si incita la rautate ura si tot ce este mai rau in preajma sarbatorilor ….nu e frumos ,dar ce sa facem, multi ptr bani,pacat suntem romani si in an centenar …O zi buna si pacat ca doriti sa se dea o adminstie si gratiere la toti cei care savarsesc tot felul sa abuzuri ,aveti copii si poate chiar ei pot fi victime si atunci sa va ganditi ,chiar daca avetu un patron care nu e un om curat dar fiti voi cei care aveti constiinta si fiti corecti cu oamnii si fara minciuni si dezinformari de tot felul .Sarbatori fericite

  2. Amice, esti idiot sau doar un slugoi manipulator al lui Dragnea??Cine incita ma la ura , cand Dragnea al tau ameninta pe toata lumea??Nu ti-e rusine??

  3. Suge-ți pula toți slugoii retardați pupători de cururi psd-iste de la căcăreaza 3!!!!!????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri