Caută
Close this search box.

Apare un nou star. Ianis Hagi, căutat de o echipă ”grea” din Premier League

Gheorghe Hagi s-a contrat serios cu Gigi Becali în ultima perioadă și înaintea jocului direct a reușit să-i dea o lovitură în orgoliu latifundiarului din Pipera. Astfel, după ce toată presa a scris că un scouter de la Tottenham (în foto, stadionul clubului), una din cele mai puternice echipe din Premier League, a venit special la jocul FCSB – Viitorul pentru a-l urmări la lucru pe Dennis Man, Cristi Bivolaru a precizat că lucrurile au stat puțin diferit. Ba chiar puțin mai mult, având în vedere că directorul general al clubului, a declarat că de fapt trimisul englezilor avea în program cu totul altceva.

„Un scouter de la Tottenham a plecat dezamăgit de la Pitești. Nu era venit pentru Man, era venit pentru Ianis Hagi, Băluță și Drăguș”, a declarat Cristian Bivolaru pentru PRO X.

Tottenham se alătură și ea listei de cluburi care încearcă în această iarnă să-l înregimenteze pe Ianis Hagi. Până în acest moment, belgienii de la Standard Liege au fost, de departe, cei care au insistat cel mai mult. De altfel, Gheorghe Hagi a fost surprins chiar în tribunele celor de la Liege, acolo unde s-a spus că a mers să negocieze o eventuală trecere a fiului său la formația unde mai joacă și Răzvan Marin. Băluță și Drăguș au și ei parte de un sezon foarte bun și au intrat în atenția impresarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri