Caută
Close this search box.

Au început să se certe între ei! Rădulescu îl ‘mitraliază’ pe noul ministru al Economiei pe tema amnistiei: ‘Întrebați Bădălăii!’

Social-democraţii au început să se certe între ei pe tema eventualei ordonanţe de guvern privind amnistia şi graţierea. Deputatul Cătălin Rădulescu i-a atacat dur pe „Bădălăii” din PSD, dar și pe Tudorel Toader, pe care îi consideră principalii vinovaţi că până acum nu s-a dat o astfel de ordonanţă.

Deputatul „Mitralieră” a mai spus că este „supărat că se amână un lucru necesar pentru România” și că „în orice țară civilizată era dată amnistia și grațierea în a doua secundă”.

„Nu îmi place termenul încare discutăm subiectul ăsta și anume că ordonanța trebuie dată pentru ceva. Spunând în media prostia asta, toata lumea va crede că o ordonanță sau lege se dă pentru o anumită persoană. Ordonanțele sau legile se fac pentru cetățeni, că dintre aceștia beneficiază direct sau indirect X sau Y este partea a doua. Dar nu am văzut până acum ca o anumită lege sau ordonanță să fie dată pentru cineva. Că de ea a beneficiat cineva anume, asta e partea a doua”, a spus, la Digi24, Cătălin Rădulescu.

„M-am săturat să tot vorbesc despre un lucru care trebuie făcut pentru că altfel miile de oameni care au fost abuzați, liberalii știu dar nu vor să spună, asta e partea doua, e chestiune de politică, dar poporul român știe că în acești opt ani – mai mult decât să spui că completurile de 5 judecători sunt ilegal constituite, că protocoale sunt ilegale, că au fost ascultări ilegale, că au fost făcute dosare cu echipe mixte și că s-au dat bilețele la judecători, că așa a vrut sistemul format din 15-20 de persoane – eu cred că nu mai trebuie să discutăm subiectul ăsta. În orice țară civilizată era dată amnistia și grațierea în a doua secundă. Noi tot o amânăm, de ce? Nu știu. Întrebați Bădălăii și alte personalități de la noi. De ce să amânăm un lucru necesar pentru români, oameni care au fost abuzați?”, a continuat parlamentarul.

Întrebat cine din PSD nu vrea această ordonanță, Rădulescu a spus că „în partidul meu sunt oameni foarte inteligenți, eu nu fac parte din oamenii inteligenți ai partidului”.
El a adăugat că este „supărat că se amână un lucru necesar pentru România”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri