Caută
Close this search box.

Concert de anul nou la Sala Palatului

O idee preluata de la Filarmonica Vieneza care din 1939 incanta sutele de auditori prezenti in sala si milioane de melomani din intreaga lume care pot urmari pe canale Tv sau online melodiile compuse de Strauss tatal si fiii –  este si propunerea Orchestrei Simfonice Bucuresti care doar cu o zi inaintea anului nou invita spre auditie muzică clasică de cea mai buna calitate, alături de multe alte surprize.

Sala Palatului, duminica 30 decembrie 2018, ora 19,00, va gazdui cea de a VI-a editie al celui mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice București –  Concertul Tradițional de Anul Nou. Valorosi instrumentisti vor interpreta partituri cunoscute si iubite de publicul auditor si vor da energie si bucurie pentru acest sfarsit de an 2018. Acesta a fost cinceptul celor trei tineri care au fondat Orchestra acum 11 ani, promovarea muzicii de calitate si a placerii audierii unei arte muzicale de inalt nivel din toate punctele de vedere: compozitional, interpretativ, imagistic si imaginar.

Invitatul special al acestei seri este DJ Edward Maya, tanar muzician nascut in 1986 in Romania (Eduard Marian Ilie) care a avut succes in intreaga lume prin hit-urile  cantate in concerte si piesele prelucrate si audiate de milioane de auditori pe youtube .

Un răspuns

  1. Prima parte a spectavolului TRADITIONAL al orchestrei sinfonice a fost exceptional.
    A doua parte insa, cea cu muzica electronica si vocala este insa o mizerie de zile mari! Aceast format este pentru prima data asa, sper sa fie si ultima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri