Caută
Close this search box.

Dragnea afirmă că Livia Stanciu l-ar fi achitat dacă primea garanţii că va fi pusă la CCR

liviu dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că i-a spus cineva că fostul preşedinte al ÎCCJ, Livia Stanciu, l-ar fi achitat în dosarul „Referendumului” dacă ar fi primit garanţii de la el că o propune la Curtea Constituţională, dar între timp ea s-a răzgândit, pentru că i s-a spus de la Cotroceni că va fi numită la CCR.

„Mi-a zis cineva, dar, eu ştiu, o fi adevărat sau nu, că, atunci când urma să se dea sentinţa în apel, la mine, la ‘Referendum’, cică doamna Stanciu m-ar fi achitat dacă ar fi primit garanţii de la mine că o propun la Curtea Constituţională, dar între timp s-a răzgândit, pentru că tocmai i s-a spus de la Cotroceni că va fi numită la Curtea Constituţională. Unii spuneau că ar fi o legătură în chestia asta. Când aveţi timp să îl sunaţi pe domnul primar Daniel Florea, că el mi-a spus mie lucrurile astea. O fi aşa sau nu, dar el mi-a spus şi mi-a spus că, dacă va fi întrebat, el va spune. Acum eu ştiu, aşa, în zilele de sărbătoare s-ar putea să nu ascundă adevărul”, a spus Dragnea.

El a adăugat că în partea a doua a lunii ianuarie va vorbi despre marile cazuri de corupţie, despre „adevărata corupţie din România, de unde a fost importată şi de unde este alimentată în continuare, care sunt interesele tuturor”.

Un răspuns

  1. Dușmanii Țării știm deja cine sunt…

    Dușmanii țării știm cine sunt,
    Nu sunt cei ce critică puterea, acum,
    Ei sunt foști comuniști și ne trimit în pământ,
    Având în frunte un condamnat ce conduce PSD și Teldrum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri