Caută
Close this search box.

Elena Udrea: „Am dormit cu Alina. Noroc că e slabă!”

elena udrea

Elena Udrea face noi dezvăluiri despre perioada în care a fost închisă într-un penitenciar pentru femei din Costa Rica.

Fostul ministru a spus că în primele două luni a dormit în pat cu Alina Bica și că a putut să-și vadă fetița, Eva. „Ieri, când am părăsit pușcăria, toată lumea plângea”, a spus fostul ministru, referitor la o taxă de protecție, așa cum o parte a presei a scris.

„Pentru mine a fost traumtizant. Mă gândeam că nu am plâns adunat în toată viața mea cât am plâns în prima lună acolo, gândindu-mă la copil și la faptul că era singur acasă, mă rog, fără mine”, a spus Elena Udrea, la România TV.

Despre condițiile din penitenciarul din Costa Rica, ea a spus că „este mult mai multă libertate”.

„Sunt condiții de pușcărie. Nu există regim preferențial, cum am văzut că s-a scris. Nu există aripă VIP, există o singură pușcărie pentru femei, unde stă toată lumea”, a adăugat fostul ministru.

Udrea a mai spus că a fost o surpriză faptul că a fost ridicată de pe stradă: „Avocații informaseră Interpolul unde locuim, ce facem. Nu ne așteptam să fim ridicate de pe stradă. Eram cu copilul pe stradă când s-a întâmplat. Era prima ieșire cu bebelușul, la plimbare.”

Ea a precizat că a putut să-și vadă fetița în timpul celor trei luni de detenție. „Am preferat să îl văd (bebelușul, n.red.) doar de câteva ori. Nu am vrut să riscăm să se întâmple ceva cu bebelușul”, a mai spus Udrea.

Fostul ministru a negat totodată că a fost interogată de FBI.

„Nu ne-a întrebat nimeni nimic. Nu am fi avut ce să spunem FBI. Nu eram eu persoana să vorbesc despre lucrul acesta. Informațiile se pot lua cu ușurință din altă parte. Privind taxa de protectie, nici vorbă, femeile alea erau femei normale, cu copii acasă, toate, cele mai multe arestate pentru vânzare de droguri. Nu se punea problema să se ceară taxă de protecție”, a spus Udrea.

„Ieri, când am părăsit pușcăria, toată lumea plângea. Ne-am înțeles foarte bine cu femeile de acolo”, a adăugat fostul parlamentar.

„Am stat în același pat cu doamna Bica. Asta a fost o problemă. Două luni am avut un singur pat, noroc că Alina e foarte slabă și am reușit să încăpem amândouă. Poate a fost și o parte bună, pentru că, fiind împreună, am trecut mai ușor peste perioada asta.

Am încercat toate soluțiile juridice, până la urma soluția a venit din România ca urmare a deciziei CCR. Acolo am încercat tot ce se putea juridic. Cred că am avut și dreptate, dar într-o situație ca asta contează mult aspectul politic”, a mai spus Elena Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri