Caută
Close this search box.

Erdogan, noi dezvăluiri: Unul dintre ucigașii lui Khashoggi a spus „știu cum se taie”

Unul dintre ucigașii jurnalistului saudit, Jamal Khashoggi, a fost auzit spunând că „știu cum se taie” pe înregistrarea audio pe care Turcia a pus-o la dispoziţia oficialilor americani și europeni, a declarat vineri președintele Recep Tayyip Erdogan, relatează Mediafax.

Erdogan a crticat de asemenea Riyadul pentru schimbarea versiunii cu privire la modul în care Khashoggi, un colaborator al Washington Post și critic proeminent al prințului Mohammed bin Salman, a fost ucis la consulatul saudit din Istanbul pe 2 octombrie.

„Statele Unite, Germania, Franța, Canada, toţi au avut ocazia să aasculte înregistrarea … Omul spune clar:” Știu cum se taie „. Acest om este un soldat. Toate acestea se pot auzi pe înregistrările audio”, a declarat Erdogan într-un discurs la Istanbul. Nu a oferit însă detalii suplimentare despre înregistrare.

Procurorul-șef din Istanbul a anunţat că Jamal Khashoggi a fost sufocat de ucigașii săi în consulat, înainte ca trupul său să fie dezmembrat și eliminat. Rămășițele sale nu au fost găsite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri