Caută
Close this search box.

În fine, antrenor nou la FCSB, nu e nici ”Reghe” și nici Alexa. Când va pleca?

Gigi Becali continuă caruselul antrenorilor la FCSB (fosta Steaua) și își schimbă tehnicienii ca pe mănuși, lucru deloc bun pentru rezultatele echipei sale, ca dovadă că nu a câștigat campionatul de aproape 4 ani !

Gigi Becali a declarat, miercuri, în a doua zi de Crăciun, că tehnicianul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja (40 de ani), va antrena FCSB, urmând a-l înlocui pe demisionarul Nicolae Dică.

Mihai Teja nu a strălucit ca fotbalist, evoluând doar la coiii și juniorii Stelei, între 1986 și 1997, după care a abandonat sportul de performanță din cauza unei maladii a inimii.

Ulterior a antrenat echipele Universitatea Cluj, FC Dinamo (doar două luni), Pandurii Tg.Jiu, Gaz Metan Mediaș, precum și Naționala de tineret a României, aceasta din urmă pentru doar un singur meci, 1-0 cu Serbia în deplasare.

„El va fi noul antrenor. Cred că va semna pe un an şi jumătate. „, a declarat Becali, pentru gsp.ro.

În ce ne privește, în dorim lui Teja mult succes, dar, din păcate, putem intui ușor că nu va ”poposi” foarte mult pe banca celebrului Gigi, cunoscând exigența fără margini a acestuia.

 

2 răspunsuri

  1. Cred că nu aveți dreptate! Becali l-a schimbat pe Dică după un sezon și jumătate! Spre deosebire de Dinamo, care-i schimbă tot la două luni! Și-apoi, la ce jucători are FCSB se vede că Dică n-a fost o soluție încă de la început! Nu știe să-i aranjeze în teren, nu știe să-i motiveze… Să sperăm că Teja e o soluție… Alexa în nici un caz, după cât a înjurat Steaua în viața lui sportivă! Și nici Reghe, care și-a epuizat ideile și vitalitatea ca antrenor!

  2. Observații logice. Aveți dreptate, Dinamo schimbă acum antrenorii mult mai des decât FCSB. Totuși, pentru că se vede că sunteți un cunoscător, sincer, cât credeți că va rămâne Teja la echipă ? Dacă pierde 2-3 meciuri consecutiv (ceea ce nu îi dorim) credeți că ar mai avea vreo șansă ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri