Caută
Close this search box.

REVOLTĂTOR ! Suntem jefuiți la pompă prin consensul TUTUROR companiilor. De ce românii plătesc PREȚ DUBLU la benzină, când petrolul s-a ieftinit!

carburanţi

Ceea ce citim pare neverosimil și de domeniul SF-ului. Dar este, din nefericire, un adevăr foarte dur. Și murdar. Toți românii sunt pur și simplu jefuiți la fiecare alimentare cu carburanți, motorină, benzină sau chiar GPL. Pe plan mondial prețul petrolului s-a înjumătățit față de anul 2008, dar noi toți plătim, țineți-vă bine, DUBLU față de atunci !

FIECARE ROMÂN, ÎN DOAR CÂȚIVA ANI, PLĂTEȘTE SUTE DE MILIOANE DE LEI VECHI ÎN PLUS ÎN BUZUNARUL COMPANIILOR PETROLIERE, majoritatea fiind străine, dar pe plan local existând și unele firme românești, mai puțin cunoscute.

Fostul președinte al Comisiei Economice, Industrii și Sevicii din Senat, Daniel Cătălin Zamfir (51 de ani) a făcut câteva precizări printr-o postare pe Facebook după audierea președintelui Consiliului Concurenței din cursul zilei de marți.

„Ce am aflat azi, după audierea preşedintelui Consiliului Concurenţei:

În 2008 pretul barilului de petrol era 140 de dolari iar pretul la pompa era 3 lei. In 2018 , pretul barilului e 70 de dolari, deci la jumatate, iar pretul la pompă e 6 lei, adica dublu!!! Asta în condiţiile în care taxarea e la un nivel scazut fata de media europeană şi mai avem şi ceva rezerve de petrol. Cum o fi asta? Am convenit ca în luna ianuarie sa finalizeze un raport cu privire la eventualele practici neconcurentiale. I-am solicitat de asemenea sa finalizeze si raportul cu privire la practici similare în sistemul financiar bancar. #vremdreptate”, a scris Daniel Cătălin Zamfir marţi seara.

Incredibiul și revoltător. Să vedem ce și și dacă va face ceva Consiliul Concurenței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri