joi, august 22, 2019
SlideShow
Acasă Sport A desființat-o și pe Venus, urmează Serena

A desființat-o și pe Venus, urmează Serena

0

Liderul mondial Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a învins-o într-o manieră categorică pe celebra americană Venus Williams (38 de ani, 36 WTA), cu un sec 6-2, 6-3, pe care nimeni nu îl aștepta. Simona a urcat superb în optimile de finală și o va înfrunta luni pe sora mai mică a lui Venus și favorita caselor de pariuri pentru Australian Open, Serena Williams (37 de ani, loc 16 WTA), de 23 de ori câștigătoare de Grand Slam ! 

În meciul cu Venus, Simona Halep a fost jucătoare mai lucidă în primul act. A controlat cu autoritate schimburile, a setat excelent ritmul cu loviturile de rever în cross, alternând cu urcări inspirate la fileu.

Venus a încercat să contraatace cu un plus de agresivitate, punctând doar la capitolul erorilor neforțate, 20 la număr, față de numai 6 ale Simonei. Serviciul a fost încă un atu pentru Simona: a reușit doi ași și și-a construit o mulțime de puncte pe baza lui.

Setul secund a început sub semnul echilibrului. Venus a spart pentru prima dată serviciul lui Halep, întrerupând o serie de 6 game-uri consecutive ale româncei.

S-a distanțat la 2-1 și părea să fi găsit calmul necesar reducerii numărului de erori neforțate.

Halep s-a adaptat însă rapid la modificările survenite în jocul lui Williams. Cu serviciul la cote înalte în continuare, a închis partida într-o oră și 18 minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 9 =