Caută
Close this search box.

A murit Boo, pomeranianul – vedeta de pe rețelele de socializare

Vedeta de pe rețelele de socializare pomeranianul Boo a murit la vârsta de 12 ani, relatează BBC.

Proprietarii spun că el a arătat semne de probleme cardiace încă de când cel mai bun prieten al său – un câine numit Buddy – a murit în 2017. „Noi credem că inima lui s-a frânt literalmente când Buddy ne-a părăsit”, au scris pe pagina lui oficială de Facebook.

Boo a avut 16 milioane de urmăritori pe Facebook, a avut apariții TV și chiar s-a lansat o carte numită Boo – viața celui mai draguț câine din lume.

Boo și prietenul său Buddy erau împreună timp de 11 ani – înainte ca Buddy să moară în septembrie 2017 la vârsta de 14 ani.

Proprietarii săi spun că Boo a murit în somn sâmbătă dimineața și au fost „zdrobiți” de această veste. Ei au adăugat: „Dar găsim alinare știind că nu suferă durere sau disconfort…” Proprietarii lui au continuat: „Boo te iubim din toată inima noastră și ne vei lipsi până în ziua în care ne întâlnim din nou…”

Pe lângă lansarea unei cărți, Boo s-a întâlnit cu celebrități precum Seth Rogan, a devenit ambasador al unei companii aeriene americane și a apărut pe mai multe emisiuni TV din SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri