Caută
Close this search box.

Accidentul microbuzului din Gorj: Copil transportat cu elicopterul la București

Unul dintre copiii răniţi în accidentul produs sâmbătă în Polovragi, judeţul Gorj, în care au fost rănite şase persoane, este în stare gravă, diagnosticat cu fractură de coloană și va fi transportat cu elicopeterul la București, transmite Mediafax.

Fetiţa va fi transportată la un spital Bucureşti, cu un elicopter SMURD.

„În urma investigaţiilor medicale efectuate, s-a stabilit că patru victime sunt rănite grav, una dintre acestea, o fată minoră, urmând să fie transportată cu elicopterul la Bucureşti, având fractură de coloană. Este vorba de fetiţă de 10 ani”, arată Poliţia Gorj.

Şase persoane, între care doi copii, din Constanţa, au fost rănite într-un accident produs, sâmbătă, în zona localităţii Polovragi, judeţul Gorj, după ce un microbuz plin cu pasageri a intrat într-un stâlp de beton.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Reprezentanţii CNAIR au precizat că accidentul nu s-a produs din cauza poleiului, aşa cum au fost primele informaţii ale anchetei, ci din cauza neatenţiei şoferului.

„Carosabilul pe DN 67, în zona localităţii Polovragi, era uscat, la momentul producerii accidentului. De altfel, raportul Poliţiei rutiere a confirmat acest lucru. Totodată, în urma cercetărilor Poliţiei, s-a stabilit că accidentul a fost provocat de neatenţia conducătorului auto”, a spus Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt al CNAIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri