Liderul mondial al tenisului feminin, Simona Halep, nu are deloc motive de liniște – așa cum a prevăzut și ea –  înaintea primului Grand Slam al anului, Australian Open: sunt nu mai puțin de 10 jucătoare care se află destul de aproape în clasament și care o pot depăși, ajungând pe pe locul 1 în ierarhia WTA, în diverse variante de rezultate la marele turneu de la Antipozi, care începe de luni, 14 ianuarie.

Iar adversarul din primul tur, Kaia Kanepi, este un partener extrem de incomod pentru Simona Halep. Kanepi a eliminat-o pe Simona în primul tur al unui alt Grand Slam, cel de la US Open 2018, ultimul de până acum, scor 6-2, 6-4.

Trebuie spus că ultima data cand o sportiva din tara gazda, Australia, triumfa la Melbourne Park se intampla in 1978, Chris O’Neil fiind cea care castiga atunci trofeul, ăn prezent marea favorită a publicului fiind Ashleigh Barty, adică tocmi învingătoarea Simonei (6-4, 6-4) de acum câteva zile de la Sydney.

1-1 este raportul meciurilor directe dintre Simona Halep și Kaia Kanepi. Cele două s-au mai întâlnit și la Doha 2014, când Simona s-a impus în trei seturi. (foto GSP)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.