Caută
Close this search box.

București: Cinci mașini, implicate într-un accident. Șoferul, băut, a fugit de la fața locului

Cinci mașini au fost implicate într-un accident rutier în cartierul Drumul Taberei din Capitală, un șofer beat fugind de la locul faptei.

Bărbatul a fost însă prins la scurt timp de polițiști și încătușat, scrie Mediafax.

Reprezentanții Brigăzii Rutiere au anunțat că sâmbătă seară, în jurul orei 23.30, în Drumul Taberei, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme în mișcare și două staționate. O persoană a fost rănită ușor în urma accidentului.

După tamponare, unul dintre șoferi a fugit de la locul accidentului. „Autoturismul a fost dat în atenție și în numai câteva minute a fost observat la intersecția str. Boteni-Romancierilor de către agenți de poliție din cadrul Poliției Capitalei. Conducătorul auto a coborât din autoturism și a fugit înspre str. Romancierilor, însă a fost prins și încătușat. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost transportat la INML în vederea recoltării de probe biologice”, arată Brigada Rutieră.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri