Caută
Close this search box.

Doi români au făcut celebre ostropelul, sarmalele şi pastrama în Paris

sarmale

Ostropelul românesc de pui, pastrama şi sarmalele cu mămăliguţă i-au cucerit pe francezi, după ce doi români au deschis un mic restaurant în Paris.

Restaurantula fost inclus acum de revista Vogue în topul celor mai bune cinci restaurante pariziene ale momentului.

Cei doi maeştri bucătari, unul din Cluj şi celălalt din Bucureşti, au urmat cursurile unor şcoli celebre de gastronomie din Franţa, potrivit digi24. Ei au intrat şi în atenţia jurnaliştilor de la Le Figaro, care le-au lăudat preparatele.

Şi fiindcă este un local care se respectă, este situat într-o zonă selectă a Parisului, nu departe de Muzeul Luvru şi Centrul Pompidou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri