Caută
Close this search box.

Oana Pellea o ameninta cu judecata pe Norica Nicolai

Actrita Oana Pellea o ameninta cu judecata pe Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, dupa ce aceasta din urma a afirmat ca oamenii care au protestat, joi seara, in fata Ateneului Roman sunt platiti.

„Doamna Norica Nicolai, daca afirmatia va apartine, va rog sa prezentati dovezi! In lipsa dovezilor sunt nevoita sa va dau in judecata!”, a scris actrița pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentarul Norica Nicolai a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca oamenii care au manifestat, joi seara, langa Ateneul Roman sunt profesionisti, platiti sa „creeze un tip de atmosfera”.

Un răspuns

  1. „Amza… suflet de haiduc…
    Se-ndulceste frunza-n nuc
    Si de verde-amaraciune,
    Lacrimile cad pe strune,
    Mi se-ncheaga glasu-n gura
    Ca sangele-n taietura, of, of.”
    Oameni care au fost si sunt mari: Amza Pellea si Tudor Gheorghe. Unici precum aproape unicitatea sfintei creatii.
    Oameni care au existat si exista, prin statura lor (amintire unica sau prezenta asemeni) prin inteligenta vie, prin raportarea permanenta la neam si traditie si prin exprimarea unica a frumusetii unor creatii care au avut si au la baza acelasi subiect: neamul romanesc si nevoia lui de dainuire, fara „firmane” de la curti straine.
    Draga Oana, te respect (actoriceste) in raport cu tatal tau, Amza Pellea, la fel cum il respect si pe Florinel, in raport cu Florin Piersic (de la Florinel am iesit din sala de la National, parca si de la tine). Si cam atat.
    De unde crezi tu ca ai vreo „importanta” care sa ma faca pe mine (sau pe altii) sa rezonez/nam cu frustrarile tale de batranete (na, ca esti mai mica cu un an decat mine) si incerci sa te dai tinerica ca idei (adica o fraiera acceptabila in mediul „#”)?
    Draguta, cu tot respectul pentru muntele de granit care a fost tatal tau, chiar nu cred ca „mai poti” (nu ma-njura Amza) pe un subiect care este de „bebelus” politic (sunt in lume o gramada de suzete naturale care-ti pot oferi toata gama „placeri”, nu stiu, organoleptice sau mentale, ca traire) sa creezi altceva in afara unui grandios „fas” politic.
    Imi pare rau ca tatal tau nu mai traieste. El ti-ar fi spus.
    „Vinul Zaibar, noaptea scurta,
    Omul bun cu vorba multa,
    Primavara timpurie,
    Vantul, pana sa-i mangaie, of, of.”
    Se pare ca in viata ta au existat niste „goluri” si ca ai inceput sa intelegi ceva din politica, cam din vremea lui Basescu (deja ai pierdut „epoca acumularii primitive de capital”) si se pare ca nu mai poti fi in nici un caz un lider de opinie (si nu ma refer la nimic fizic).
    Sa o dai tu in judecata pa Norica ar fi ca si cand Don` Quijote (fara serviciile lui Sancho) ar incerca singur sa „implante” halebarda in inima unei „mori de vant” care a lucrat la constructia acestei natii si inca inainte ca tu sa fi apucat sa citesti piesa lui Cervantes.
    Cred, cu umilinta, ca trebuie sa te maturizezi (mai avem un pic si murim).
    Cum poti sa fii atat de imatura?
    Ma opresc, nu mai scriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri