Jurnalistul Oreste Teodorescu lansează un apel pentru salvarea democraţiei din România şi rămânerea noastră în lumea civilizată. El a scris pe pagina sa de Facebook:

Alerta de gradul 0! Fiți pregătiți să apărăm România de asaltul furibund al mafiei politice cu rădăcini răsăritene!

Democrația și parcursul nostru european, Nord-Atlantic se află într-un pericol imens! Pas cu pas, banda de interlopi politici condusă de Stalin din Teleorman capturează toate instituțiile statului de drept: Justiția, Armata, Internele…Iuda Tudorel îi netezește calea, în complicitate cu politrucii de la CCR, pentru funcția de premier!

Au mai rămas în picioare doar Președintele, Serviciile și o parte din ce in ce mai restrânsă din media! Liderii opoziției sunt interziși în aproape toate emisiunile tv importante, mogulii se întâlnesc printre samovare și conspiră la organizarea de carteluri și partide balama (n.r. – aluzie la întâlnirea Guşă-Ghiţă-Andronic, din Belgrad) cu scopul precis de a muta axele politicii interne şi externe pe meridianele autocrațiilor de tip Erdogan-Putin-Xi.

Protestele în stradă și rezistența conștiințelor rămân, din păcate, singurele redute în calea ciumei roșii, însetate de putere absolută și resurecţie a infractorilor care devin oastea de strânsură a psd-alde-udmr…

Fraților, ne așteaptă o iarnă mai fierbinte decât în 2017 și mai contondentă decât anul trecut! Cine are dragoste de țară să înțeleagă că din acest Război nu poate ieși învingător decât acela care luptă pentru principii și idei! Așadar, la luptă!

Dumnezeu să binecuvânteze poporul sau!

2 COMENTARII

  1. Anda, mai ales de oameni fără minte și pesediști prostiți ca tine! Voi sunteți pericolul numărul unu, cei care ați votat și ați ales infractorii drept conducători!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here