Doi romani au fost reținuți de agenții britanici, după ce au omorât în bătaie un bărbat în cartierul londonez Ilford, relatează portalul ilfordrecorder.

Cei doi frați români, împreună cu alţi prieteni tot de naționalitate română, s-au năpustit asupra victimei cu bare de metal și bâte de baseball și l-au lovit până când acesta nu a mai mișcat.

Săndel Șerbu, în vârstă de 36 de ani, a decedat în drum spre spital. Bărbatul ieşise în oraş cu doi prieteni în momentul în care a fost atacat și omorât cu sânge rece.

Potrivit autorităților, victima fusese implicată într-un scandal petrecut în urmă cu câteva zile, atunci unul dintre fraţi fiind lovit de Săndel. Frații Răzvan și Araman nu au dorit ca lucrurile să râmână așa și au plănuit răzbunarea pe care au și dus-o la bun sfârșit.

Atacul s-a petrecut în anul 2017, însă cazul a ajuns abia acum în atenţiamedia, procesul fiind în desfăşurare. “Atacul a fost plănuit, fiind vorba despre o răzbunare”, a explicat , în instanță, procurorul care se ocupă de acest caz.

Un verdict final în acest dosar este așteptat la termenul din 15 februarie, agresorii fiind deja încarcerați.

305 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here