Caută
Close this search box.

Buzatu de la Vaslui, prima reacție din PSD după victoria lui Kovesi

psd

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, reacționează în urma rezultatului obținut de Laura Codruța Kovesi în Comisia LIBE, care o clasează din nou înaintea contracandidaților săi pentru funcția de procuror-șef european. Social-democratul  a declarat, miercuri, pentru PSNews.ro, că votul obținut de fosta șefă DNA se datorează prezenței în PE a unei ”majorități de dreapta”.

”Majoritatea actuală parlamentară din PE este o majoritate de dreapta. D-na Codruța Kovesi în mod constant a fost sprijinită de dreapta românească și nu știu sigur dacă au favorizat-o sau nu, dar e clar că există  anumită predispoziție pentru a fi selectată, dat fiind această majoritate de dreapta căreia oricum nu-i convine existența unui Guvern social-democrat, schimbările pe care le propun acest Guvern (…) Mie îmi ajung doar lucrurile care s-au întâmplat în țară ca să pot să apreciez o persoană care este într-o anumită funcție reprezentativă”,  a afirmat deputatul.

Comisia pentru libertăţi civile din Parlamentul European (LIBE) a decis astăzi prin vot secret să propună numele Codruței Kovesi pentru funcția de procuror-șef european. Kovesi a obținut 26 voturi în comisia pentru libertăți civile și justiție. Ea este urmată de candidatul francez Jean-Francois Bohnert, cu 22 de voturi, şi de candidatul german Andres Ritter, cu un vot, a anunţat Comisia de libertăţi civile (LIBE).

Un răspuns

  1. Ce este azi Social Democrația Domnule(îmi scapă numele)?…Daca e vorba de aceasta convingere politica în România,e clar.Ne-am saturat.Du-te domnule ,(tovarășe)la psihiatrie că nu sunteți în ton cu cerințele capitaliste.La Jilava la galere vă cereți singuri,fara consultare civica.Nimic fara Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri