luni, august 19, 2019
SlideShow
Acasă Sport Cadavrul găsit în epava avionului care-l transporta pe Emiliano Sala, scos la...

Cadavrul găsit în epava avionului care-l transporta pe Emiliano Sala, scos la suprafaţă

0

Noi detalii în cazul dispariţiei lui Emiliano Sala. Căutătorii au găsit epavaavionului Piper Malibu şi, după câteva zile, au recuperat corpul pe care l-au găsit printre rămăşiţele aeronavei.

Totuşi, confom presei internaţionale, nu este cunoscut, încă, dacă este vorba despre atacantul lui Nantes, care tocmai se transferase la Cardiff, sau despre pilotul David Ibbotson. Sala a dispărut pe 21 ianuarie.

Potrivit relatărilor, căutătorii lui Sala nu vor încerca să scoată întreaga epavă la suprafaţă, din Canalul Mânecii. Pe 21 ianuarie, avionul care îl transporta pe atacantul argentinian de la Nantes la Cardiff a dispărut de pe radare şi a fost găsit câteva zile mai târziu în apele Canalele Mânecii.

„În urma examinării vizuale extinse a locului de accident folosind vehiculul acţionat de la distanţă, s-a decis să încercăm să recuperăm corpul”, au spus oficialii AAIB. În condiţii dificile, AAIB împreună cu cei care-l căutau pe Sala au reuşit să recupereze cu succes corpul. Familiile au fost informate despre această operaţiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 7 =