Caută
Close this search box.

CEx al PSD s-a terminat, Dragnea a ieşit nervos: „E nevoie de avizul lui Iohannis și pentru viață?” S-a propus reducerea bugetului pentru Servicii

anca alexandrescu

Șdinţa CEx al PSD s-a terminat, iar liderul partidului, Liviu Dragnea, a  ieşit nervos de la întâlnire, principalele mesaje, spuse pe un ton apăsat, fiind dedicate bugetului Serviciilor secrete, dar şi preşedintelui României, Klaus Iohannis. În continuare, Dragnea a intrat în altă şedinţă cu senatorii PSD, după care va comunica un anunţ foarte important, aşa cum au spus greii social-democraţilor înaintea CEx. Altfel, Marian Oprişan i-a cerut lui Robert Negoiţă demisia din partid, dar acesta a susţinut că nu s-a supus la vot. 

Primele declaraţii ale lui Dragnea după şedinţa CEx: „Am rugat-o pe doamna premier să analizeze sumele alocate Serviciilor secrete, cred că sume importante de aici pot fi realocate către Sănătate, de exemplu, eu mă gândesc la un program de acordare gratuită de vitamina D pentru toți copiii din România, este tot un program de siguranță națională și doamna premier împreună cu domnul ministru Teodorovici au spus că vor analiza. Dacă nu pot face în Guvern această modificare, eu sigur o să fac amendament în Parlament.”

Întrebat dacă va cere avizul CSAT, Dragnea a răspuns pe un ton nervos: „E nevoie de avizul lui Iohannis și pentru viață?”

Altfel, vicepreşedintele PSD, Doina Pană, a luat în calcule şi posibilitatea ca Tăriceanu, liderul ALDE, să fie candidatul unic al Coaliţiei pentru alegerile prezidenţiale.

Marian Oprișan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, sustine, referitor la proiectul de buget, ca intotdeauna este loc de mai bine, pana când va intra in discutia Guvernului fiind realizate analize. „Întotdeauna este loc şi de mai bine, dar să nu uităm un singur lucru, că bugetul nu a intrat în discuţia Guvernului. Mai analizăm o dată solicitările şi vom vedea ce este de făcut, dar să plecăm acum de la premisa că dacă au trecut banii de la Capitală la sectoare, au rămas tot la Bucureşti, nu au plecat nicăieri”, a spus Marian Oprişan înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri