Comisia Europeană confirmă faptul că guvernul PSD falsifică datele economice. Acesta este sensul datelor publicate de CE și descifrate de senatorul liberal Florin Cîțu. La o asemenea acuzație, guvernul Dăncilă trebuia să se zguduie de la temelii. Când colo, în Piața Victoria este liniște. Niciun alt politician, lider de partid, fost prim ministru, fost ministru de finanțe nu a reacționat.

În orice altă țară din lumea civilizată, oa stfle de declarație, de concluzie, de dovadă ar fi cutremurat nu numai executivul. ci și alte instituții ale statului. Numai în România nu.

Senatorul Florin Cîțu declară cu subiect și predicat faptul că oficialii Comisiei Europene confirmă falsificarea datelor bugetului de stat.

”Teodorovici trebuie sa raspunda! CE confirma falsificarea datelor executiei bugetare in 2018.

Comisia Europeana a publicat estimarile pentru 2019. Sunt mult mai proaste decat cele ale guvernului. Dar nu despre asta vreau sa vorbim acum.

Bomba este alta.

CE confirma ce se stie de ceva timp- executia bugetara pentru 2018 este falsificata.

CE arata pentru 2018 un deficit de 3.3%!!!! Cifre OFICIALE!

Am cerut comisie de ancheta la Senat pentru executia bugetara in 2018 si a fost respinsa in Biroul Permanent.

Voi continua cu acest demers la Senat. Nu ma opresc pana nu aratam situatia reala a finatelor publice, cat au furat prin umflarea dobanzilor si pana cei care sunt responsabili nu vor raspunde personal.

Il cer lui Eugen Teodorovici sa iasa public si sa explice diferentele fata de cifrele oficiale ale CE. Trebuia sa faca acest lucru la momentul in care se discuta legea bugetului de stat, asa cum ii cere legea. Sa vina acum pentru ca ii garantez ca vom afla adevarul.”, susține Florin Cîțu într-o postare pe pagina lui de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.