Caută
Close this search box.

Corina Creţu avertizează la Euronews: UE nu poate fi văzută ca un bancomat

Corina Creţu

Corina Creţu a declarat la Euronews că acordarea de fonduri UE doar ţărilor care respectă statul de drept este perfect justificată.

Sandor Zsiros – jurnalist Euronews: Parlamentul European a aprobat o propunere care leagă acordarea de fonduri europene de standardele statului de drept. Cum se poate aplica în viitor şi există riscul în final ca oamenii să fie privaţi de fonduri europene din cauza greşelilor politicienilor?

„Nu înţeleg de ce unele state membre consideră că această propunere este împotriva lor.

Pentru că toţi măcar pretindem că avem toleranţă zero pentru fraudă şi corupţie. Iar această propunere este pentru protecţia banilor contribuabililor europeni.

De exemplu, când OLAF are un caz, noi suspendăm imediat fondurile până la soluţionarea respectivului caz.

Când mă pun în pielea contribuabililor, înţeleg că Uniunea Europeană nu poate fi văzută ca un bancomat. Este vorba de solidaritate comună şi trebuie să fim împreună la bine şi la rău”, a declarat comisarul european Corina Creţu la Euronews, citată de digi24.

 

Un răspuns

  1. Numele meu este MARIA ALEXANDER. Sunteți bineveniți în compania de împrumut MARIA ALEXANDER, un loc în care aveți posibilitatea de a transforma deficitele financiare în oameni bogați, cu ajutorul unui personal cu înaltă calificare, prin personalul care este hotărât și are resurse financiare bune unde să înșele sau să jefuiască banii tabu locul în care sunteți echipat financiar pentru a depăși deficiențele financiare pe care le-am împiedicat, motiv pentru care am venit aici să vă spun că nu toți creditorii online sunt frauduloși sau fraudulosi, deoarece principala prioritate a companiei MARIA ALEXANDER LOAN COMPANY este de a oferi fonduri în ochi orice bani pentru toți clienții lor, astfel încât să poată să-și satisfacă nevoile financiare în fiecare zi, așa că nu mă lăsa să-ți las nevoia de fonduri pentru:
    ✓ facturile spitalului
    ✓ Renovarea casei
    ✓ Extinderea afacerilor
    ✓ Refinanțarea extinderii agricole
    ✓ Mineritul de aur
    ✓ Proiecte de finanțare cu nevoi financiare mai mari Toate acestea și multe altele
    email: {mariaalexander818@gmail.com}
    Doar Ce este doarApp :: {+1 315-659-4898}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri