Caută
Close this search box.

Corpul recuperat din epava avionului prăbușit în Canalul Mânecii este a lui Emiliano Sala

Corpul recuperat din resturile scufundate ale unui avion care s-a prăbușit în ​​Canalul Mânecii acum mai bine de două săptămâni a fost identificat ca fiind cel al fotbalistului Emiliano Sala, a declarat joi poliția britanică citată de AFP.

Aeronava ușoară îl avea la bord pe fotbalistul de 28 de ani din Franța în drum spre noua sa echipă din Premier League, Cardiff City, când a dispărut lângă insula britanică Guernsey, împreună cu pilotul David Ibbotson, în vârstă de 59 de ani.

Diego Maradona și Gabriel Batistuta, au fost printre primii care au adus un omagiu tânărului talentat, nativ din țara sud-americană.

Corpul atacatorului a fost văzut de salvatorii britanici folosind un vehicul subacvatic operat de la distanță, duminică, aproape de locul unde avionul a dispărut de pe radar pe 21 ianuarie. Corpul său a fost recuperat miercuri și a fost adus pe Insula Portland, în sudul Angliei, pentru identificarea oficială de către medicii legiști, care investighează decesele din Marea Britanie. „Corpul adus la Portland Port astăzi a fost identificat în mod oficial … ca fiind cel al fotbalistului Emiliano Sala”, a declarat poliția din Dorset. „Familiile domnului Sala și a pilotului David Ibbotson au fost informate. Suntem alături de ei”, a spus poliția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri