Caută
Close this search box.

Halep are toată înţelegerea pentru Osaka: Nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu în România

Simona Halep

Naomi Osaka a renunțat la colaborarea cu antrenorul Sascha Bajin, cel care a ajutat-o să câștige două titluri de Grand Slam, însă marți a fost eliminată încă din turul 2 la Dubai. Asta după ce, de curând, Osaka a urcat pe locul intâi al clasamentului WTA. Sascha Bajin este fostul partener de antrenament al Serenei Williams.

Presiunea a fost prea mare pentru Naomi, care a izbucnit în plans la conferinţa de presă.

Întrebată despre acest episod, Simona Halep a mărturisit că înțelege foarte bine prin ce trece Naomi Osaka.

A fost într-o situație mult mai grea în 2013, an în care cariera ei a explodat. Presiunea din partea publicului român a fost uriașă.

Toți se așteptau să urce pe primul loc și să câștige rapid un Grand Slam, lucruri foarte dificil de realizat. Orice meci pierdut de Halep era urmat de o serie de injurii la adresa sportivei în mediul online.

Simona Halep a mărturisit că i-a fost greu să gestioneze emoțional aceste momente, dar acum s-a maturizat și este mult mai relaxată.

„Nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu în România. În 2014 mi-a fost cel mai greu, dar acum mă simt bine. Credeţi-mă, trebuie să fii foarte tare pentru a rezista la astfel de lucruri”, a spus Halep, potrivit WTA Tennis, citată de digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri