Caută
Close this search box.

Mesajul motociclistului care l-a făcut praf în cinci secunde pe Mircea Badea

Mesajul motociclistului

Teodor Emi îi transmite lui Mircea Badea, după ce l-a făcut din nou KO, la doar cinci secunde de la începerea meciului, că artele marţiale nu înseamnă „vorbă multă şi arogantă”.

„Artele marţiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă şi arogantă. Cred că Mircea Badea a înţeles lucrul ăsta după ce i-am acordat revanşa”, a scris Teodor Emi pe Facebook.

Mircea Badea a fost făcut KO după cinci secunde, într-un meci demonstrativ de kick-boxing. Celebrul motocilist Teodor „Tedi” Emi a fost cel care l-a pus la podea pe Mircea Badea, fiind pentru a doua oară când cei doi se întâlnesc în ring.

Mircea Badea şi „Tedi” s-au mai înfruntat şi în 2014, când tot motociclistul a ieşit învingător.

Reacţia lui Mircea Badea, pe Facebook, după KO: „Să spui despre ăsta că e „motociclist”, când vezi cu ce se ocupă şi ce carte de vizită are, e ca şi cum ai spune că un fotbalist la Steaua este automobilist pentru că şofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost şi nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune, de la 21.00 la 24.00. P.S. Să spui cum „am fost leşinat minute bune” este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu-ţi face teste.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri