Victor Ponta a atras astăzi atenţia asupra situaţiei grave create prin propunerile de reducere a bugetelor pentru serviciile secrete.

„Ruşii nu or să ne atace scutul. În schimb, întâi îi vor ataca pe moldoveni peste două săptămâni, când au alegeri, la sfârşitul lunii martie sunt alegeri în Ucraina, după 26 mai avem alegeri în România pentru europarlamentare.

În condiţiile în care SUA, Europa, NATO ne arată foarte clar ce a însemnat influenţa rusească la Brexit, la alegerile din Italia, România azi îşi taie banii de la serviciile de informaţii pentru că Dragnea are un război cu Hellvig şi cu Vlase.

În mai – iunie e vizita Sanctităţii Sale Papa, nu vine doar la Bucureşti. Înainte, la Sibiu avem Summit-ul 27 de şefi de state din UE. Şi noi tăiem bani de la SPP.

Noi tăiem bani de la instituţii din prostie, din ticăloşie.

Că e vândut ruşilor sau din prostie, Dragnea s-a luptat azi cu serviciile, lovind şi ajutând ca Rusia să intervină în alegerile din Moldova, Ucraina şi România şi ajutând România să se facă de râs, neacordând resurse ca vizite atât de importante să se desfăşoare în condiţiie normale.

România a avut un singur eveniment la Parlament, la Sibiu cheltuielile vor fi triple, vă daţi seama că orice fanatic poate face ceva în timpul vizitei Papei.

Nu vom putea asigura paza la summit-uri”, a spus Victor Ponta, la Jurnalul de Seară de la Digi24.

1 COMENTARIU

 1. Romania si Moldova inteleg, dar nu inteleg de unde „Ucraina” asta (ca detine teritorii romanesti la fel de
  importante precum Bucovina de nord si Herta) si care nu mai au voie sa faca scoala in limba romana.
  Domnule (cum te-o chema), de revenit pe scena politica o poti face (ai fost prea necopt pentru o functie inalt executiva) dar mai lasa sa treaca macar un deceniu, altfel te vei acoperi de acea mazga care nu-ti va mai permite sa mai ajungi (poate) nici in prejma Parlament – ului.
  Nu incerca sa „te bagi in seama” indiferent de subiect si mai ales in cele sensibile pentru poporul roman. Si sa nu crezi ca daca strigi „rusii”, noi vom fugi ca orbetii.
  Este una din destinatiile diplomatice care pot aduce plus – valoare acestei natii, care a ajuns doar subiect de negocieri subterane (sa nu spun mai mult) si care doreste sa fie eliberata de jugul vestic, care-i stoarce si ultima picatura de sange national si o lasa prada tuturor aventuristilor politici, frustrati si cu neveste fara somn.
  Ti se pare ca ai inteles? Cred ca citesti dupa dictat.
  Urmatorul deceniu nu va mai avea „nesansa oarba” a unui nou „Colectiv” si asta imi doresc din tot sufletul.
  Eu zic sa aprofundezi evolutii mai serioase adica „la bara”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =