Caută
Close this search box.

Raluca Turcan: Ce se întâmplă cu Kovesi, emblematic pentru ce se va întâmpla în fiecare zi în România dacă îngenuncherea Justiției le va reuși

raluca turcan

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, avertizează că „ceea ce se întâmplă cu Laura Codruța Kovesi este emblematic pentru ce se va întâmpla în fiecare zi în România dacă îngenuncherea justiției le va reuși celor din PSD“.

„Toată țara poate vedea că lupta acerbă pentru controlul justiției pe care au declanșat-o, din prima zi a guvernării, nu a urmărit doar albirea dosarelor infractorilor de rang înalt ci și asmuțirea justiției împotriva tuturor celor incomozi. Ar trebui de urgență declanșată o investigație să afle toată lumea CINE face asta. LA COMANDA CUI??? În acest moment în România, Liviu Dragnea prin secția pentru investigarea infracțiunilor din justitie, cu sprijinul lui Tudorel Toader, duce o amplă acțiune de poliție politică. În acest caz nu vorbim de o persoană cu o gravă suspiciune de corupție. Vorbim de candidatul cel mai bine plasat într-o cursă internațională pentru a deveni procuror șef european”, mai scrie Turcan pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri