Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan face anunţul: PNL mi-a făcut oferta de a fi primul pe lista de la europarlamentare. Când va da răspunsul

Rares Bogdan

Rareș Bogdan a declarat marți că a primit o ofertă de la PNL pentru a deschide lista candidaților la europarlamentare. Rareș Bogdan a spus pentru G4Media.ro că va lua o decizie după 21 martie, lucru pe care l-a transmis și liberalilor.

”PNL mi-a făcut ofertă pentru a deschide lista. Decizia o voi lua după 21 martie, ceea ce le-am transmis și liberalilor”, a declarat Rareș Bogdan pentru aceeaşi sursă.

.„Nu părăsesc presa. Dacă voi ajunge la o înţelegere cu PNL, nu voi face altceva decât să mai urc o tribună, de pe baricadă pe care sunt acum. Nu abandonez baricada, nu abandonez cauza pentru care am luptat.

Dacă voi fi europarlamentar, voi avea program la Bruxelles de luni, până miercuri. Şi, în aceste condiţii, voi discuta cu conducerea postului Realitatea TV şi cu PNL ca joi şi vineri să fac emisiuni ca invitat permanent, co-moderator, şi un duplex marţi seara, Bucuresti-Bruxelles, cu mine timp de 4 ore în platoul de la Bruxelles. Fără minimum trei seri pe Realitatea TV nu plec”, a explicat Rareș Bogdan pentru realitatea.net.

Data limită de depunere a listei este 28 martie, însă aceasta mai trebuie validate printr-o hotărâre a Biroului Permanent și validate în Convenția Națională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri