Caută
Close this search box.

VIDEO șocant. Mircea Badea, bătut rău: a fost făcut KO în 5 secunde

mircea badea
Mircea Badea a fost făcut knock-out de către Teodor Tedi Constantin, motociclistul care l-a mai bătut în ring și acum aproape cinci ani.

Prezentatorul nu a rezistat în ring decât cinci secunde. Motociclistul, care este campion la lupte l-a făcut K.O din doar două lovituri.

Cei doi s-au confruntat din nou, sâmbătă, într-un centru comercial din București, Mircea Badea fiind dornic să se răzbune după ce a fost învins în 2014 de Tedi Constantin

Mircea Badea a reușit să evite o lovitură pe care motociclistul a vrut să i-o aplice, dar celelalte două l-au us la pământ în câteva secunde. A fost nevoie de intervenția arbitrului și a echipei medicale.

Teodor Tedi Constantin este campion la K1 și s-a mai luptat cu Mircea Badea și în noiembrie 2014, după ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV pe motiv că l-a jignit în numeroase rânduri, scrie Libertatea.ro.

„Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.
P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa”, a scris Badea pe pagina de Facebook.

În startul meciului, Mircea Badea a primit o lovitură dură, care l-a făcut KO, având nevoie de intervenția medicilor.

Cei doi s-au mai bătut odată în 2014, după ce s-au provocat în cadrul unei emisiuni.

https://youtu.be/l3R6ehO8k0M

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri