Caută
Close this search box.

Antrenor-surpriză pentru Simona Halep, înainte de Roland Garros!

Recent, presa internațională a scris că Halep ar putea fi pregătită până la Roland Garros de Sascha Bajin, fostul antrenor al japonezei Naomi Osaka. Florin Segărceanu, omul care o pregătește pe Simona la meciurile de la FED Cup vine cu o variantă complet surprinzătoare însă. Astfel, acesta a dezvăluit că de săptămâna viitoare sportiva noastră îl va readuce în staff pe Daniel Dobre, cel care a pregătit-o în urmă cu cinci ani, atunci când Halep își începea ascensiunea în circuitul WTA.

„Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Indian Wells, fiind favorită certă să treacă în următorul tur. Sportiva noastră a scăpat de un duel cu letona Jelena Ostapenko și o va întâlni pe Marketa Vondrousova, locul 61 WTA.

Un răspuns

  1. la cat este de incapatanata si tafnoasa Simona nu e nici un antrenor pe placul ei , dar cand va cadea pe topogan pe locurile 20-50 va gasi si va vedea atunci , acum e desteapta prost rau !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri